Dobro došli na forum RADIO HR

Uvjeti korištenja na koje ste pristali registracijom

By forumradiohradministrator at 2018-02-07 • 0 collector • 12 pageviews

Dobrodošli na Forum Radio HR!

Forum Radio HR je mjesto na kojem ljudi svakodnevno mogu razmjenjivati mišljenja i informacije u zanimljivim raspravama. Registracija na Forum Radio HR je besplatna, kao i samo sudjelovanje na Forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo na Forumu održali red i diskusije na ugodnom i civiliziranom novou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:

  • kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)

  • reklamiranje usluga i proizvoda bez dozvole administratora (molimo da se obratite na mail adresu: info@radio-hr.com ako želite reklamu)

  • postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)

  • ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)

  • korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)

  • vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)

  • objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša

  • objavljivanje privatnih poruka


Svaki podforum može, zbog potrebe održavanja reda i mira na podforumu, imati svoja posebna, interna pravila. Molimo vas da ih pročitate (nalaze se kao top teme na svojim podforumima) i da ih se pridržavate tijekom pisanja na tim podforumima.

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika Foruma, uredništva Foruma ili Radio HR. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja, i, ako želite pomoći, slobodni ste svaki post za koji smatrate da krši pravila prijaviti moderatoru.

Sami kreirate nivo anonimnosti na Forum Radio HR. Uredništvo Foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Forum Radio HR je privatno vlasništvo. Većina uredništva Foruma su volonteri koji su odabrani da rade taj posao. Oni imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s Foruma ako uredništvo Foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Ukoliko vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati, molimo vas napustite web stranice Forum Radio HR-a. Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na Forumu Radio HR-a!


Topic has been locked. Prohibit replying.

Loading...
Radio HR - WEB STRANICA: www.radio-hr.com - MAIL ADRESA: info@radio-hr.com - RADIO HR - VAŠ RADIO! | COPYRIGHT 2018. | RADIO HR | SVA PRAVA PRIDRŽANA | Facebook - www.facebook.com/webradiohr